♥ Didi ♥

♥ Didi ♥

dinsdag 25 juni 2013

Ontslag.

Afgelopen maandag ben ik om 16:30 met weer met ontslag gegaan van de Rielerenk.

Vrijdag mocht ik al een nachtje thuis slapen en vanaf maandag ben ik dus definitief weer thuis. Het is wel heel erg wennen, maar m'n eigen bed ligt toch een stuk fijner. Plus de katten komen er weer gezellig bij. Het lawaai van de ratten 's nachts heb ik wat minder gemist haha. Maar ben ook blij die weer te laten kunnen rondrennen.

Dus.. Nu is het proberen een goede balans overal in te vinden, wat ik altijd best wel moeilijk vind. Ook nu. Ik merk dat het ontzettend veel energie vreet om te wennen thuis. Misschien toch maar weer een soort schema maken van een aantal dingen om me aan te houden, iets wat soms wel helpt. Hopelijk ben ik dan ook iets minder moe.

Ook ben maandag begonnen met de resocialiserende deeltijdbehandeling. Het begin hiervan was geen succes, maar vandaag was wel oké, gezellig. :) Ben benieuwd hoe het morgen gaat, hoop dat de therapeut iets aardiger is dan maandag en meer nadenkt over wat hij zegt. Ik heb geen zin om weer boos te moeten worden, omdat ik niet serieus word genomen. Maar goed, ik zie het allemaal wel. Volgende week moet ik ook op donderdag naar therapie, maar de vrijdag ben ik altijd lekker vrij. Dat is wel fijn.

Ik mis sommige mensen van de afdeling waar ik op zat best wel. Gelukkig is het niet zo heel ver weg en kan ik gewoon op bezoek gaan 'af en toe s avonds. Wel zo gezellig. :)

1 opmerking: