♥ Didi ♥

♥ Didi ♥

woensdag 29 mei 2013

Van VW2 naar VW1.

Eerder vandaag kreeg ik van iemand van de verpleging hier te horen dat ik morgen naar een andere afdeling ga, namelijk naar Volwassenen 1. Die afdeling zit boven de afdeling waar ik nu zit, Volwassenen 2.

Eigenlijk ga je naar VW1 als voorbereiding wanneer je een verlofdatum hebt. Het is op die afdeling de bedoeling dat je maar 1 programmablok hebt en dat je 's middags zelf je dat in moet vullen. Bijvoorbeeld naar huis gaan.

Nu is dat voor mij juist niet de bedoeling. Ik ben terug gekomen, omdat ik geen structuur had in mijn dagen en geen hulp. Dus toen ik dit vanmorgen hoorde, heb ik gelijk aangegeven dat het voor mij niet goed zou zijn op VW1. Nu gaan ze morgen vragen of ik gewoon mijn programma kan houden zoals het nu op VW2 ook is. Dan blijft de daginvulling gewoon hetzelfde, wat ik heel prettig zou vinden.

Tja, verder weet ik niet echt wat ik moet doen.. Heb er heel veel moeite mee om zo opeens naar een andere afdeling te moeten. Levert mij ontzettend veel stress op. Ook is het daar veel rustiger, stiller dan hier, want veel mensen zijn dus vaak weg. Dus eigenlijk is er niets te doen op VW1 en ik hoorde ook al dat zelfs de koelkast nogal leeg is.. Verheug me er absoluut niet op.

Heb de meeste spullen al ingepakt, vanavond nog de laatse dingen in de tassen doen. Heb ook geen idee hoe laat ik morgen naar VW1 ga, wat ik heel erg vervelend vind ook.

Maar goed.. Daar zal ik dus nog 3½ week zitten, tot ik met de resocialiserende deeltijd begin. Dan ga ik weer naar huis toe en kom ik hier dus alleen voor de deeltijd behandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten